Jeg finner ikke den fargen jeg leter etter!

Jeg finner ikke den fargen jeg leter etter!

Jeg finner ikke den fargen jeg leter etter!

Er du en av de mange som leter etter en bestemt farge og ikke finner fargen du leter etter, eller ikke får blandet den fargen du ønsker, på nettsiden vår. Ikke fortvil, løsningen er nærmere enn du tror.

I vår fargevelger har vi bare lagt inn ett begrenset utvalg av de titusener av farger som finnes, og enda flere fargekoder.

Kommer ikke den fargen du leter etter opp når du søker, så er den ikke lagt inn i vårt begrensede utvalg. Men det er ikke noe problem å få blande de aller fleste farger*, i en malingsfargeprøve, en beisfargeprøve eller i det produktet du ønsker å bruke. SE HVORDAN LENGER NED I ARTIKKELEN.

Vil du se flere farger du kan velge i, kan du gå til interiørfargekart og eksteriørfargekart for inspirasjon. Det er også mange muligheter på nett, som du kan se mer om i vår artikkelen Fargeråd på nett.

N.B!

Det er en ting som er viktig å gjøre oppmerksom på. Fargekoder laget for digital visning, som Pantone, RGB, RGBA, Hex, HSV, CMYK, LAB, HSL, XYZ,  m.fl kan ikke blandes i maling. 

I utgangspunktet er det NCS og RAL som brukes ved blanding av en malingsfarge. Disse kodene skjuler mange leverandører bak egne fargenavn. Det er derfor ikke alltid så lett å vite hvilken kode fargen du ønsker å få blandet egentlig er. Til beiser og oljer har produsentene egne koder som ikke er noe standard fargessystem.

*Vi blander fargekoder fra Jotun, Scanox, Tyrilin, Beckers, Gjøco, Flugger, Yunik, RAL, NCS m.m. Vi sliter med endel fr farger fra Fargerike og Nordsjøfarger.

Få blandet akkurat den malingsfargen eller beisfargen jeg ønsker

Slik gjør du om du har en farge du ønsker å få blandet i en maling, beis eller olje. Sjekk om koden du har passer til produktet du ønsker i artikklen om forskjellen på egenskaper og fargekoder til maling, dekkbeis, beis, olje m.m

Finn det produktet du ønsker skal ha denne fargen. Alle farger kan blandes i mange forskjellige produkter, så du må først finne ett produkt som kan brukes.

Går du til menyen med «Alle produkter» (vises som tre streker under hverandre) på nettsidens forside, så finner du fram etter hva du skal gjøre. Så bare følg valgene, så skal du komme til de produktene som kan passe ditt prosjekt. Sjekk gjerne vår produktvelger om du trenger enda mer hjelp til å finne ett egnet produkt, men da får du bare ett begrenset utvalg.

Når du er inne på produktsiden til fargeprøver maling eller det produktet du ønsker. Da er du boksene på bilde under, til høyre for produktbilde (vises bare på produkter som kan blandes farge i).

Hvordan få rett farge på malingen. Maxmaling.no

  1. Det øverste feltet «Velg malingsfarge her…» bringer deg til vår fargevelger. Fargevelgeren har et begrenset utvalg farger.
  2. Finner du ikke det du leter etter der, eller vet eksakt hva du skal ha, så bruker du feltet under der det står «Eller skriv inn valgfri fargekode her…». I det feltet kan du skrive inn hva du vil, men skriv gjerne så mye du vet om fargen. Skriv inn det du har av navn, nummer og koden på fargen. Dette sikrer at vi finner og får blandet den rette farge til deg.

Vi tar alltid kontakt, om det er noe vi lurer på.

Ta kontakt!

Lurer du på noe, så er det bare å sende oss gjerne en e-post til adressen post@maxmaling.no eller ringe 91 91 0123 mellom kl 08-17. Bruk gjerne mail på spørsmål vi må tenke litt på, men er det ting vi kan svare kjapt på så bare ring.