Angrerett og Reklamasjon

100% FORNØYD GARANTI

Vi gir deg alltid 60 dagers 100% fornøyd garanti. Det betyr at du kan returnere varen, uansett årsak, om du ikke er 100% fornøyd.

Etter norsk lov har du 14 dager angrerett fra du mottar varen, vi har derimot åpent kjøp i 60 dager fra ordredato.

N.B! Gjelder ikke blandet maling, bestillingsvarer eller varer som er brukt, skadd, skitne eller på annen måte forringet, mer enn det som kan forventes ved at en undersøker produktet.

Dersom du ønsker å angre/returnere ditt kjøp innen 60 dager, fyll ut skjemaet nederst på siden eller send en e-post med de samme opplysningene. Når du har gjort det kan du sende varene tilbake omgående. Varene vil bli sjekket når de kommer til vårt lager, og om de er i god stand vil penger refunderes omgåend. Det kan imidlertid ta noe tid før Klarna, som håndterer våre salg, refundert disse pengen til deg.

Opplever du at vi ikke håndterer angrerett og retur på en god måte, kan du melde saken til Felleseuropeiske Klageportalen for netthandel.

Ønsker du å reklamere på varer som er kjøpt hos Maxmaling.no, vennligst send en e-post så blir vi enige om hva vi gjør før du evt. sender varene i retur.

Les mer om våre salgs og leveringsbetingelser.

Angrerettsskjema

Brukes til retur av varer inne 60 dager
  • Ønsker du å returnere deler av en ordre, skriver du inn varen/varene du ønsker å returnere her.
  • Vi er veldig takknemlig for ris eller ros du skulle ha om din handleopplevelse hos maxmaling.no.