Pick-Up Point Maxmaling.no

Pick-Up Point Maxmaling.no

Pick-up Maxmaling Borgeskogen

Vår nettbutikk www.maxmaling.no er selvfølgelig åpen døgnet rundt og har aldri kø.

Pick-Up Point som er felles for Maxmaling.no og Bilpleiekongen.no, er åpent alle hverdager fra kl 09-16.

Maxmaling.no Borgeskogen 26 port 5

Pick-up Borgeskogen 26 Maxmaling.no

Drop-inn er åpent mellom kl 10 og 14 alle hverdager. Da kan du stikke innom vår Pick-up å handle, eller få hjelp om du ikke vet helt hva du skal ha. Vi har kasseapparat med kortautomat, så alle Drop-in kunder må betale med kort. Kommer du innom pick-up utenom kl 10-14, for annet enn å skulle hente noe du har bestilt, vil vi ofte måtte prioritere pakking av alle postpakkene som skal sendes. Det vil også være usikkert, om det er ansatte tilstede som kan hjelpe deg.

Bestiller du varer på vår nettside, før kl 12 på hverdager, vil ordren din kunne hentes samme dag om ikke produktet er «restet» på ordren.

NB! Din ordre er ikke klar til henting, før du får en SMS om at orden din er klar. Er det noe som haster så er det bare å ringe 91 91 0123, så kan vi prøve å framskynde klargjøring.

Lagerutsalget vi hadde i vårt gamle lokale på Skoppum, er dessverre historie. Men ta gjerne kontakt på Chat, mail: post@maxmaling.no, kontaktskjema eller tlf: 91 91 0123 (det er ikke mulig å sende sms/mms til dette telefonnr.), så hjelper vi deg så godt vi kan.

Maxmaling.no holder til på Borgeskogen 26 (Samlokalisert med Bilpleiekongen), midt i Vestfold, nær E-18 mellom Tønsberg og Sandefjord.

Adressen er: Borgeskogen 26 Port 5 (Bilpleiekongen), 3160 Stokke

Pick-Up Point Maxmaling.no