Pick-Up Point Maxmaling.no

Pick-Up Point Maxmaling.no

Vår nettbutikk www.maxmaling.no er selvfølgelig åpen døgnet rundt og har aldri kø.

Pick-Up Point felles for Maxmaling.no og Bilpleiekongen.no er åpent alle hverdager fra kl 09-17.

Drop-inn mellom kl 10 og 14 alle hverdager. Da kan du også bare stikke innom vår Pick-up å handle, eller få hjelp om du ikke vet helt hva du skal ha. Vi har kasseapparat med kortautomat, så alle Drop-in kunder må betale med kortautomat.

Bestiller du varer på vår nettside, før kl 12 på hverdager, vil ordren din kunne hentes samme dag om ikke produktet er «restet» på ordren. Du får en SMS når vi har gjort orden din er klar til henting. Er det noe som haster så er det bare å ringe 91910123, så kan vi framskynde klargjøring.

For at vi ikke skal smitte hverandre, og for at vi ikke skal risikere at vi må stenge pga sykdom, ønskes færrest mulig inn på selve lageret. Rengjøringsintervallen av hender, dørhåndtak o.l er også økt betraktelig, samt fokus på avstand til andre i lokalet.

Lagerutsalget vi hadde i vårt gamle lokale på Skoppum, er desverre historie. Men ta gjerne kontakt på Chat, mail: kontakt@maxmaling.no, kontaktskjema eller tlf: 91 91 0123 (det er ikke mulig å sende sms/mms til dette telefonnr.), så hjelper vi deg så godt vi kan.

Maxmaling.no holder til på Borgeskogen 26 (Samlokalisert med Bilpleiekongen), midt i Vestfold, nær E-18 mellom Tønsberg og Sandefjord.

Adressen er: Borgeskogen 26 Port 5 (Bilpleiekongen), 3160 Stokke

Pick-Up Point Maxmaling.no