Fraktinformasjon

Billig frakt av maling til hele landet. 

Små brev 39,- Små pakker 79,-

Frakteksempel på større pakker:

HELE LANDET, med Posten inntil 10 kg, KUN 89,-

HELE LANDET, med Posten 20-35 kg, KUN 149,

OSLO, budbil på døra, inntil 150 kg, KUN 199,-

SKIEN, budbil på døra, inntil 150 kg, KUN 199,-

Vårt mål er å ha faste lave priser på alt vi har av maling og malerverktøy, så selv med frakt skal det være mulig å spare endel.

Lurer du på hvor pakken vil komme om den sendes med posten kan du gå inn på POSTENS KART og skrive inn et sted nær deg, så kommer det opp hvor nærmeste post i butikk e.l er.

I tillegg slipper du å bruke tid på å reis til butikken for å stå i kø eller vente på betjeningen. Maxmaling.no er alltid åpen, du kan bestille varer hele døgnet og få varene sendt til deg innen kort tid.

Fraktprisen vil variere med vekten på det du ønsker å bestille. Prisen kommer fram i kassa. Hvis det er mulig med budbil, vil dette vises i handlekurven sammen med andre fraktalternativ.

Vi jobbe hele tiden for å få ned kostnadene enda mer.

Ha en god handel 🙂

Frakt av farlig gods.

Farlig gods kan kreve spesiell forsendelse. Ofte vil det da være lettest å sende farlig gods til et fima, så sett gjerne opp ett firma i nærheten det vil være lett for deg å hente varene hos. Det kan være ditt arbeidsted, hos ett firma du kjenner i nærheten eller til en du kjenner med ett firma.

DET VIL I SLIKE TILFELLER KUNNE KOSTE EKSTRA FOR FRAKT, dette blir varslet under fraktalternativer i kassa. Når ordren er sendt vil du få en mail med orientering om hvor mye tillegg i frakt det evnt. vil bli. Ønsker du å vite dette før du bestiller er det bare å gå til Kontakt oss, skriv inn ditt postnr. og hva du ønsker å handle av farlig gods, så kan vi finne ut hva tillegget vil komme på.

Husk at det alltid er lett å slette ordren i ettertid om du ønsker det, så det er bare å legge inn ordren og evt. annulere den etterpå.