Frakt og Retur

Billig frakt av maling, raskt, til hele Norge, fra 59,- kroner.

Vi tilbyr rask og billig frakt gjennom:

  • Bring/Posten OBS! Fristen for å hente pakker når de er kommet til hentested, er nå redusert til bare 7 dager. Du får heller ikke SMS når pakken er klar til henting, om du har Posten sin app (dette kan du aktivere igjen selv, i appen, om du ønsker).
  • Asker Expressen

Billig frakt gjør det lettere å handle på nett. Vi sender normalt ordrer som har kommet inn før kl 10, samme eller neste virkedag.

Billig frakt

Det meste vi sender, sendes med Bring/Posten. Nyhet! Nå enda billigere frakt med Posten og også mulighet for Hjemlevering på døra med Posten.

  • HELE NORGE med post til utleveringssted inntill 2 kg nå KUN 59,-
  • HELE NORGE med Post i butikk 2-20 kg, før 99,- nå KUN 89,-
  • HELE NORGE hjemlevering med Posten 2-20 kg, KUN 119,- 
  • HELE NORGE med Post i butikk 20-35 kg, før 149, nå KUN 129,-

Lurer du på hvor pakken som sendes med posten kan hentes, sjekk POSTENS KART og skrive inn et sted nær deg. Da kommer det opp hvor nærmeste post i butikk e.l er.

N.B! For sendinger til Svalbard og Jan Mayen vil det tilkomme ett ekstra gebyr på 325,-

Asker Expressen – Budbil

Vi tilbyr budbil med Asker Expressen i området innenfor Skien – Kongsberg – Gardemoen – svenskegrensa, og her er noen prisekspempler:

  • OSLO, budbil på døra, inntil 500 kg, KUN 249,-
  • MYSEN, budbil på døra, intill 150 kg, KUN 289,-

Dersom det er mulig å velge budbil på din adresse, så vil dette komme opp som alternativ i kassen, etter at du har lagt inn din adresse.

Vårt mål er å ha faste lave priser på alt vi har av maling og malerverktøy, så selv med frakt skal det være mulig å spare endel.

Du slipper å bruke tid og penger på å reise til butikken, for å stå i kø eller vente på betjeningen. Maxmaling.no er alltid åpen, du kan bestille varer hele døgnet og få varene sendt til deg innen kort tid.

Fraktprisen vil variere med vekten på det du ønsker å bestille. N.B! Prisen kommer fram i kassen når du har fyllt inn din adresse. Hvis det er mulig med budbil, vil dette vises i kassen sammen med andre fraktalternativ. Og du vil alltid kunne avslutte eller handle mer etter at du har sett hva frakten blir på.

Vi jobber hele tiden for å få ned kostnadene enda mer.

Ha en god handel 🙂

Frakt av farlig gods.

Farlig gods kan kreve spesiell forsendelse og vi klarer dessverre ikke å levere dette til Svalbard og Jan Mayen.

Ofte vil det da være lettest å sende farlig gods til et fima, så sett gjerne opp ett firma i nærheten som det vil være lett for deg å hente varene hos. Det kan være ditt arbeidsted, hos ett firma du kjenner i nærheten eller til en du kjenner med ett firma.

DET VIL I SLIKE TILFELLER KUNNE KOSTE EKSTRA FOR FRAKT, dette blir varslet under fraktalternativer i kassa. Når ordren er sendt vil du få en mail med orientering om hvor mye tillegg i frakt det eventuelt vil bli. Ønsker du å vite dette før du bestiller er det bare å gå til Kontakt oss, skriv inn ditt postnummer og hva du ønsker å handle av farlig gods, så kan vi finne ut hva tillegget vil komme på.

Husk at det alltid er lett å slette ordren i ettertid om du ønsker det. Så det er bare å legge inn ordren og eventuelt annulere den etterpå.

Retur

Dersom du ønsker å returnere varer, er dette i utgangspunktet noe du må bekoste selv, jmf. våre salgs og leveringsbetingelser. Ved retur må du bruke en returetikett fra oss, ta kontakt så sender vi dette til deg på mail. Det blir trukket 99,- kroner fra refusjonen din, for hvert kolli du returnerer.

Når vi mottar din retur, vil den bli gjennomgått for å sjekke at den er hel og salgbar. Når lageret har registrert returnert varer inn som ok, vil beløpet du har til gode bli refundert innen kort tid.