Leveringstid

Leveringstid

Leveringstiden er som regel kort. Vi bruker HeltHjem, Posten/Bring og budbil(sentrale Østlandet) til å sende din ordre med.

HeltHjem og Posten/Bring får normalt med seg ordrer som er bestilt på hverdager før ca. kl 12, samme dag. Ordrer kommet inn senere på dagen og i helger, sendes normalt neste virkedag. Mandag er en hektisk dag, så da kan det hende vi ikke klarer disse fristene.

Normalt er sendinger med Posten/Bring framme i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim neste hverdag. Så det går sjelden mer en 1-3 virkedager før varene er framme.

HeltHjem bruker fra 1-4 virkedager til de leverer pakken din i postkassen eller på døren din før kl 07 på morgenen. I noen områder må pakken hentes på nærmeste utleveringspunkt for MyPack (Postnord). Dette gjelder der det ikke er avisbud, eller dersom du ikke har merket postkassen/døra de tydelig, eller at Helthjem ikke har tilgang til til din adresse o.l

Budbil leverer normalt varene du har bestilt på døren, neste virkedag etter de har hentet fra vårt lager. Det varierer noe når budbilen er innom, så du bør bestille før kl 11 dersom du ønsker at budbilen skal hente samme dag som du har lagt inn bestillingen.

Ordrer med bestillingsvarer eller restbestillinger, sendes omgående når varene er kommet på lager.