Om Maxmaling.no

HVORFOR HANDLE HOS MAXMALING.NO

– Her kan du handle når du har tid, Maxmaling.no har alltid åpent. Du vil og inne mange produkter det kan være vanskelig å finne andre steder.

– Er du lei av å måtte følge med på tilbud og mase, for å få gode priser? Hos Maxmaling.no er prisene alltid like lave.

– Ønsker du å vite hva ting koster, før du står i butikken? På www.maxmaling.no kan du utforske både pris og produkt i fred og ro før du handler.

– Kunne du ønske deg å handle et sted der det alltid er gode produkter til faste lave priser. Da er Maxmaling.no butikken for deg.

– Her er det ikke lokketilbud, lojalitetsprogram eller forsøk på å få deg til å kjøpe når du egentlig ikke har råd. Bare sterkt fokus på faglig kompetanse, lave priser og kvalitet.

Kvalitetsprodukter lønner seg over tid! Jobben gjøres raskere, letter og resultatet blir bedre.

Du kan alltid være sikker på at maling og male verktøy du kjøper hos oss, er av det beste som finnes på markedet og hjelper deg med å få til et topp resultat.

Maxmaling.no har produkter levert av Scanox (Trestjerner, Tyrilin), Yunik (Flugger groupe), Jotun, Beckers, Jordan, Owatrol, Sika, Mirka, Spekter, Motip, Ferro-Bet, Olfa, Tesa, Stiwex, Tectis m.fl

Varene sendes normalt med posten, enten som Klimanøytral servicepakke eller Bedriftspakk (til adresser der det er personell på dagtid som kan ta imot pakken). Det er og mulig å få levert med budbil på sentrale Østlandet, eller hentes på vårt Pick-Up Point.

Ved å ha lave faste kostnader og en nøkterne drift holder vi kostnadene nede. Det gjør at vi kan selge orginale merkevarer til uforskammet lave priser.

MAXMALING.NO ble startet på Skoppum i Horten av Eirik Thorvaldsen i 2012 og ble nov. 2016, kjøpt opp av Malingskongen AS, Org. nr: 918 048 723 MVA.

Maxmaling.no flyttet fra Skoppum oktober 2019 og ligger nå på Borgeskogen 26 i Stokke.

Velkommen til en hyggelig handel!