Om Maxmaling.no

Om Maxmaling.no Borgeskogen Malingskongen fargehandel på nett

Hvorfor handle hos Maxmaling.no og litt om Maxmaling.no sin historie.

  •  Du kan handle når du har tid, Maxmaling.no har alltid åpent. Du vil og finne mange produkter det kan være vanskelig å finne andre steder.
  • Her er det ikke lokketilbud, lojalitetsprogram eller forsøk på å få deg til å kjøpe når du egentlig ikke har råd. Bare sterkt fokus på god kundeservice, spennende produkter, faglig kompetanse, lave priser og høy kvalitet.
  • Du får varene sendt til deg med Posten, eller budbil for større deler av østlandet.
  • Trenger du noen å spørre til råds? Vi er aldri langt unna. Ta kontakt på post@maxmaling.no eller ring 919 10 123 alle hverdager mellom kl 10-14
  • Er du lei av å måtte prute for å få gode priser? Hos Maxmaling.no er prisene alltid lave.
  • Du kan alltid gjøre ett ekstra bra kupp ved å sjekke vår Outlet. Der kan du finne mange sjeldente gode priser.
  • Du finner de fleste kjente merkevarer under samme tak. Og det vi ikke har allerede, skaffer vi. Bare send oss en henvendelse på mail.
  • Ønsker du å vite hva ting koster, før du står i butikken? På www.maxmaling.no kan du utforske både pris og produkt i fred og ro før du handler.
  • Kunne du ønske deg å handle i en uavhengig fargehandel, som kan gi råd på tvers av merkevarer, ut fra faglige vurderinger. Da er Maxmaling.no butikken for deg.

Kvalitetsprodukter lønner seg over tid! Jobben gjøres raskere og lettere med bedre resultat.

Du kan alltid være sikker på at maling og male verktøy du kjøper hos oss, er av det beste som finnes på markedet og hjelper deg med å få til et topp resultat.

Maxmaling.no har produkter levert av Scanox (Trestjerner, Tyrilin, Sigural, Scanox, Taksitt), Osmo, Liberon, Gjøco, Flugger (Yunik, Flugger, PP, m.fl), Jotun, Beckers, Jordan, Owatrol, Sika (Casco, Sika), Mirka, Motip, Ferro-Bet, Olfa, Tesa, Stiwex, Tectis, Teknos (Draywood, Tekonsafe Brannmaling, Teknos), Dana Lim, Zinsser, Pure & Original  m.fl

Varene sendes normalt som pakke til hentested eller helthjem med Posten. Bedrifter kan velge Bedriftspakk (til firmaer der det er personell på dagtid som kan ta imot pakken). Det er og mulig å få levert med budbil på sentrale Østlandet, eller hente på vårt Pick-Up Point. Fraktvalg kommer opp når du går til kassen og har fyllt ut navn og adresse.

Ved å ha lave faste kostnader og en nøktern drift holder vi kostnadene nede. Det gjør at vi kan selge orginale merkevarer til uforskammet lave priser.

Historien om Maxmaling.no.

MAXMALING.NO ble startet på Skoppum i Horten av Eirik Thorvaldsen i 2012 og ble nov. 2016, kjøpt opp av Malingskongen AS, Org. nr: 918 048 723 MVA.

Malingskongen AS med fargehandelen på nett, www.maxmaling.no, flyttet lageret fra Skoppum september 2019.

Vi flyttet da inn i store nye lager sammen med Bilpleiekongen AS på Borgeskogen 26, port 5 og 6, i Stokke. Mens vi før hadde åpent 2 timer om dagen for kunder, har vi nå fått ett pick-up point som er åpent fra kl 09-16 alle hverdager.

Så det er bare å bestille det du ønsker, så sender vi hurtig til hele landet. Eller hent det du har bestilt, når det passer, etter at du har fått mail om at varene er klar til henting.

Trenger du råd og veiledning så ring 91 91 0123 mellom kl 10 og 14 eller send en mail på post@maxmaling.no

Velkommen til en hyggelig handel!