Om Maxmaling.no

Om Maxmaling.no Borgeskogen Malingskongen fargehandel på nett

Hvorfor handle hos Maxmaling.no og litt om Maxmaling.no sin historie.

  •  Du kan handle når du har tid, Maxmaling.no har alltid åpent. Du vil og finne mange produkter det kan være vanskelig å finne andre steder.
  • Her er det ikke lokketilbud, lojalitetsprogram eller forsøk på å få deg til å kjøpe når du egentlig ikke har råd. Bare sterkt fokus på god kundeservice, faglig kompetanse, lave priser og høy kvalitet.
  • Du får varene sendt til deg, og kan velge å få sendt pakken med HeltHjem, Posten eller budbil for større deler av østlandet.
  • Trenger du noen å spørre til råds? Vi er aldri langt unna. Ta kontakt på post@maxmaling.no eller ring 45882463 alle hverdager mellom kl 08-17
  • Er du lei av å måtte prute, for å få gode priser? Hos Maxmaling.no er prisene alltid lave.
  • Du kan alltid gjøre ett ekstra bra kupp ved å sjekke våre Outlet. Der kan du finne mange sjeldente gode priser.
  • Du finner de fleste kjente merkevarer under samme tak. Og det meste vi ikke har, skaffer vi.
  • Ønsker du å vite hva ting koster, før du står i butikken? På www.maxmaling.no kan du utforske både pris og produkt i fred og ro før du handler.
  • Kunne du ønske deg å handle i en uavhengig fargehandel, som kan gi råd på tvers av merkevarer, ut fra faglige vurderinger. Da er Maxmaling.no butikken for deg.

Kvalitetsprodukter lønner seg over tid! Jobben gjøres raskere og letter, samt at resultatet blir bedre.

Du kan alltid være sikker på at maling og male verktøy du kjøper hos oss, er av det beste som finnes på markedet og hjelper deg med å få til et topp resultat.

Maxmaling.no har produkter levert av Scanox (Trestjerner, Tyrilin), Yunik (Flugger groupe), Jotun, Beckers, Jordan, Owatrol, Sika, Mirka, Spekter, Motip, Ferro-Bet, Olfa, Tesa, Stiwex, Tectis m.fl

Varene sendes normalt med HeltHjem i postkassen (My-pack i butikk der det ikke er avisbud m.m) eller posten som Klimanøytral servicepakke eller Bedriftspakk (til firmaer der det er personell på dagtid som kan ta imot pakken). Det er og mulig å få levert med budbil på sentrale Østlandet, eller hente på vårt Pick-Up Point.

Ved å ha lave faste kostnader og en nøkterne drift holder vi kostnadene nede. Det gjør at vi kan selge orginale merkevarer til uforskammet lave priser.

Historien om Maxmaling.no.

MAXMALING.NO ble startet på Skoppum i Horten av Eirik Thorvaldsen i 2012 og ble nov. 2016, kjøpt opp av Malingskongen AS, Org. nr: 918 048 723 MVA.

Malingskongen AS med fargehandelen på nett, ww.maxmaling.no, flyttet lageret fra Skoppum september 2019.

Vi flyttet da inn i store nye lager sammen med Bilpleiekongen AS på Borgeskogen 26, port 5 og 6, i Stokke. Mens vi før hadde åpent 2 timer om dagen for kunder, har vi nå fått ett pick-up point som er åpent fra kl 09-17 alle hverdager. Ønsker du personlig betjening som du kan spørre om faglige råd, er dette tilgjengelig mellom kl 11 og 13 alle hverdager.

Så det er bare å bestille det du ønsker, og hente når det passer, etter at du har fått SMS om at varene er klar til henting. Trenger du råd og veiledning så ring 45882463, kom innom pick-up mellom kl 11 og 13 eller send en mail på post@maxmaling.no

Velkommen til en hyggelig handel!