Hvor mye maling trenger jeg?

Hvor mye maling trenger jeg for og male huset utvendig? Hvor mye maling trenger jeg på ett rom?

Dette er spørsmål alle som skal male stiller seg. For noen går det fort å regne ut hva man trenger, men for de fleste oppleves dette litt vanskelig.

Vi ønsker å gjøre dette lettere for deg som kunde. Derfor har vi mengdekalkulatorer på alle malingsprodukter. Det eneste du trenger å fylle inn er m2 grunnflate på hus, terrasse, m2 gulv på rommet og m2 overflate på f.eks hustak, benkeplate, gulv osv. Da vil anbefalt forbruk komme opp slik at du vet hva du trenger av maling til hvert strøk.

Vær oppmerksom på at anbefalt forbruk gjelder pr. strøk. Normalt vil det være nødvendig med 2 strøk for å få ett godt nok resultat og god nok holdbarhet. Skal du ha to strøk kan du enkelt bare bestille dobbelt av det som blir anbefalt.

Butinox har også kommet med en bra kalkulator, der du skal finne forbruket ditt på flere måter.

Se Butinox sin kalkulator her

Ønsker du en grundig innføring i hvordan du regner ut dette selv, anbefaler vi denne artikkelen fra ifi.no Slik beregner du riktig mengde maling.

Vil du lære mer om farger, glans eller få hjelp til å utføre forskjellige prosjektene dine, ligger det mye nyttig på Veiledning og Guider på siden vår.

Har du spørsmål eller kommentarer til denne artikkelen eller andre ting, ta kontakt på vårt kontaktskjema.

Vi ønsker å gjøre det lett for deg som kunde å finne farge, produkt og hjelp til å male. Vi har og et fokus på å tilbyd deg produkter som kan være vanskelig å finne mange steder. Mange opplever det derfor spennende å se gjennom vårt utvalg av produkter.

Lykke til med prosjektet ditt og vær ikke redd for å ta kontakt.

Vi prøver å svare så fort vi kan og er veldig nøye med å ha belegg for det vi svarer. Her får du ingen kjappe svar, bare for at vi skal selge.