x 

Billig frakt av maling til hele landet.

heading billigmalingNoen eksempler:

HELE LANDET, med Posten inntil 10 kg, KUN 89,- 

HELE LANDET, med Posten 20-35 kg, KUN 149,

OSLO, budbil på døra, inntil 150 kg, KUN 199,-

SKIEN, budbil på døra, inntil 150 kg, KUN 199,-

 Vi velger å ha ekstremt lave priser på alt vi har av maling og malerverktøy, så selv med frakt skal det være mulig å spare endel.

Du slipper å bruke tid på å reis til butikken for å stå i kø eller vente på betjeningen. Maxmaling.no er alltid åpen, du kan bestille varer hele døgnet og få varene sendt til deg innen kort tid.

Fraktprisen vil variere med vekten på det du ønsker å bestille. Prisen kommer fram i kassa. For å se muligheter for budbil må du logget deg inn / oppgi din adresse.

Vi jobbe hele tiden for å få ned kostnadene enda mer.

Ha en god handel :)

Frakt av farlig gods.

Det er endel varer som har UN og et firesiffret nr. i sitt Prod. nr, disse varene kan i mange tilfeller ikke sendes til private, bare til kunder med org.nr. Dersom dette er aktuelt, vil vi sende deg en mail, der vi ber om å få adressen til et fima det vil være lett for deg å hente varene hos. Det kan være ditt arbeidsted, hos ett firma du kjenner i nærheten eller til en du kjenner med ett firma.

DET VIL I SLIKE TILFELLER KOSTE EKSTRA FOR FRAKT, dette blir varslet under fraktalternativer i kassa. Når ordren er sendt vil du få en mail med orientering om hvor mye tillegg i frakt det vil bli. Ønsker du å vite dette før du bestiller er det bare å sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med ditt postnr. og hva du ønsker å handle av farlig gods, så kan vi finne ut hva tillegget vil komme på.