Butinox Futura – Best på garanti

Butinox Futura – Best på garanti

Butinox Futura er det eneste merket på market som har skriftlig garanti på samtlige av sine produkter. Garantien gjelder på farge og glans fra 12 og opptil 16 år. Her får du full oversikt over produktene til Butinox Futura, slik at du kan finne riktig behandling til ditt hus.

Flere fordeler med Butinox Futura:

I tillegg til de suverene garantiene, har Butinox Futura egen selvrensende teknologi og Smart Flow Teknologi.

Selvrensende:

Malingen danner en hydrofil overflate. Dette gir selvrensende malingsfilm og dermed langvarig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og alger.

Smart Flow Technology:

Smart Flow-teknologien gjør at malingen får en kremaktig konsistens som er lett å stryke ut, med mindre sig og mindre motstand i penselen. Det gjør at malejobben blir enklere og raskere, med mindre drypp og søl.

I tillegg sørger Smart Flow-teknologien for å ta mer maling opp i penselen. Faktisk gir hvert dypp om lag 20 % lengre penselstrøk. Det betyr færre turer i bøtta før veggen er ferdigmalt, og et raskere resultat. Du sparer både tid og ryggen.

Smart Flow-teknologien finnes kun i topproduktene Butinox Futura 16, Butinox Futura Matt, Butinox Futura Selvrensende Maling og Butinox Futura Selvrensende Dekkbeis.

Maling:

Dekkbeis:

Butinox garanti på farge og glans:

Garantien er gjeldende i 12 år fra kjøpsdato. For Butinox Futura 16 er garantien gjeldende i 16 år fra kjøpsdato.

Garantien er kun gjeldende for produkter som er kjøpt og benyttet i Norge og forutsetter at produktet er riktig brukt i henhold til bruksanvisningen på emballasjen.

Årlig husvask med Butinox Husvask og Kraftvask, tynnet 1:20 for husvask er påkrevd. Garantien er begrenset til farge og glans, og dekker ikke nedbrytning av farge og glans som er forårsaket av indre og ytre forhold som ikke kan tilbakeføres til vanlige klimatiske påkjenninger og manglende alminnelig vedlikehold. Les hele farge- og glansgarantien.