Tips til dine vårprosjekter

Når det går mot plussgrader, er det godt å trekke ut for å begynne på vårpussen. For noen betyr det vask og vedlikehold av hus, mens for andre er det snakk om vårpuss av motorsykkelen, bilen, båten eller hytta. Uansett hvordan du bruker soldagene, finner du gode råd til ditt vårprosjekt her.

Båt

Er soldager best tilbragt på vannet i en nypolert båt?  For å gjøre båten klar for sjøsetting, så har Jotun gått gjennom alt du trenger å vite om å klargjøre båten og vedlikehold i sin helt nye Båten-brosjyre. Du kan lese den her.

Hus

Les gode tips til vedlikehold av huset utvendig her, og la Jotun inspirere deg med deres helt nye fargekart til eksteriør.

Foto: Jotun

Hjul

Er du en bilentusiast, og ser på de første varmegradene som et høydepunkt for å kunne vaske og polere bilen? Eller foretrekker du to hjul og har tenkt til å polere frem den blankeste motorsykkelen på veien? Kanskje du foretrekker å reise rundt med campingvogn eller en bobil? Uansett hva du foretrekker, er vår nye artikkel om bilvask nyttig for deg. Les den her.

Hytte

Trenger hytta di vedlikehold, er det mye vedlikehold som er likt med vanlige hus. Få inspirasjon fra Tyrilin eller Jotun Hytteinspirasjon