Tips til dine påskeprosjekter

I påsken er det tid til å trekke deg tilbake og ta vare på skattene dine. I travle hverdager rekker vi ikke å gi verdiene våre den kjærligheten de fortjener. Noen gleder seg til å sjøsette båten, mens andre ser frem til å dra på hytta. Kanskje du foretrekker påskeferien på hjul? For andre er borte bra, men hjemme aller best. Uansett hvordan du tilbringer ferien, finner du gode råd til ditt ferieprosjekt her.

Hjemme

Skal du bli hjemme, er det en fin mulighet til å starte med den anbefalte årlige husvasken. Kanskje du finner ut av at du bør svinge penslene litt også? Les gode tips til vedlikehold av huset utvendig her.

Foto: Jotun

Hjul

Er du en bilentusiast, og ser på påsken som et høydepunkt for å kunne vaske og polere bilen? Eller foretrekker du to hjul og har tenkt til å reise rundt med en blank motorsykkel? Kanskje du foretrekker å reise rundt med campingvogn eller en bobil? Uansett, er vår nye artikkel om bilvask nyttig for deg. Les den her.

Hytte

Skal du tilbringe ferien på hytta, er det mye vedlikehold som er likt til vanlige hus. Få inspirasjon i Jotun Hyttemagasin. Du kan lese det her.

Foto: Jotun

Båt

Er du en av dem som bruker påsken på å gjøre båten klar for sjøsetting, så har Jotun gått gjennom alt du trenger å vite om å klargjøre båten i sin Båten-brosjyre. Du kan lese den her.