fbpx
 x 

Herdins Ekte beis Pose

Herdins Ekte beis vannløselig beis møbelbeis fargeekte
Herdins Ekte beis vannløselig beis møbelbeis fargeekte
Herdins Ekte beis vannløselig beis møbelbeis fargeekte
Produsent Herdins
Herdins Ekte Beis er en spennende interiørbeis som gir treverket fantastiske farger, ypperlig til knivskaft, møbler, våpenkolber, trappegelender, gardinkuler. Herdins Ekte Beis er en spennende interiørbeis som gir treverket fantastiske farger, ypperlig til knivskaft, møbler, våpenkolber, trappegelender, gardinkuler. Herdins ekte beis må etterbehandles med en løsemiddelbasert lakk.
Kr. 45,00
Farge
På lager. Sendes innen 48 timer
    • Dekkevne 6-7 m2/liter
    • Tørketid: 6-8 timer
    • Vekt: 13-15 gr, pr. pose, gir 1/4-1 liter beis

Herdins Ekte Beis er en spennende interiørbeis som gir treverket fantastiske farger, ypperlig til knivskaft, møbler, våpenkolber, trappegelender, gardinkuler. Herdins ekte beis må etterbehandles med en løsemiddelbasert lakk. Ekte beis er ypperlig til reperasjon av småskader og sår på lakkerte møbler. Beisen trekker inn i treverket/skadene, men ikke i lakken. Tørk av det som ligger på lakken og behandle med en olje når det er tørt, da vises ikke skadene lenger. Kan skaffe noen gamle Herdins fargenr. i begrenset antall, ta kontakt.

Herdins Ekte beis er et vannløslig beisfargestoff i pulverform hvor hver pose løses opp i varmt vann og gir mellom 1/4 - 1 liter ferdig blandet beisløsning. Fargestyrke kan justeres etter eget ønske, ved å endre mengden vann du blander posen med. Beisen kommer i en rekke foreskjellige farger og fargene er i tillegg spesialtilpasset ulike typer treslag. De forskjellige fargene kan gjerne blandes sammen, og ved å redusere eller øke mengden pulver/vann vil du kunne blande deg frem til en unik farge som passer akkurat din stil.

VIKTIG! Husk å "vannbeise", fukte med vann, det du skal beise. Dette gjør at du kan slipe vekk det treverket som reiser seg før du beiser. Dette vil gi deg en helt slett overflate etter at du har beiset med farge.

Herdins Ekte beis kan også brukes til såkalt spritbeising. Metoden benyttes når det ikke er tilstrekkelig med en vannløsning for å oppnå en god innfarging. Løs opp beispulveret i halvt angitt mengde kokende vann, og tilsett deretter sprit (rødsprit) til volumet angitt på posen. Mørke farger krever større vannmengde, f.eks. 70/30 vann/sprit. beis som er utblandet, kan iblandes maks 10 % Rødsprit når en ren vannløsning ikke er tilstrekkelig for å få en bra innfarging.

Nr. 77 Sølvbeis.

Her ser du hvor mye ferdig beis endel av posene med Ekte beis gir.

1 pk av : 56, 58, 59, 63, 65, 71, 74, 75, 83, 84 gir 0,25 l ferdig beis. 

1 pk. av: 51, 53, 82 gir 0,5 l ferdig beis. 

1 pk. av: 77 gir 1 l ferdig beis.