fbpx
 x 

Mikrofiberkluter 2 kg B-vare 35 cm x 35 cm

mikrofiberkluter microfiberkluter
Mikrofiberkluter 2 kg B-vare 35 cm x 35 cm. Mikrofiberklutene er antistatiske og holder på både støv og skitt og rengjør uten å ripe. Mikrofiberklutene kommer i assorterte farger, og er ypperlige til rengjøring når du skal male, eller ha vanlig rengjøring. Denne mikrofiberkluten er og ypperlig til de første stegene i polering av bil, til felgene, i motor rommet, innvendig til vask av matter, vask av tekstiler etc.
Kr. 599,00
På lager. Sendes innen 48 timer

Mikrofiberkluter 2 kg B-vare 35 cm x 35 cm. Mikrofiberklutene er antistatiske og holder på både støv og skitt og rengjør uten å ripe. Mikrofiberklutene kommer i assorterte farger, og er ypperlige til rengjøring når du skal male, eller ha vanlig rengjøring. Denne mikrofiberkluten er og ypperlig til de første stegene i polering av bil,til felgene, i motor rommet, innvendig til vask av matter, vask av tekstiler etc.

Se innslag hos NRK hvor effektive Mikrofiberkluter er.

Det finnes utallige områder hvor du ønsker å bruke en god klut fremfor en opprevet fille. Med hele 2 kg mikrofiberkluter får du et hav av kluter (ca 70) å velge i. 

Dette er B-vare, dvs. de kluter som vi ikke godkjenner som «perfekt klut» for finishing til lakk eller tekstil (flest lakk). Det betyr ikke noe mer enn at det kan være en søm som ikke er fullstendig, det er vevd inn en tråd i feil farge eller den kan ha revnet i en søm.