fbpx
 x 

Jordan pensel ultimate skrå inne 50 mm

Jordan pensel ultimate skrå inne 50 mm
Produsent Jordan
Skråpensel Jordan ultimate en en skråpensel som gir maksimal presisjon inntil lister og kanter Skråpenselen fungerer utmerket til detaljarbeid, gjæringer og utsparinger.
Kr. 119,00
På lager. Sendes innen 48 timer

Jordan pensel ultimate skrå inne er en skråpensel som gir maksimal presisjon inntil lister og kanter Jordan pensel ultimate skrå inne fungerer utmerket til detaljarbeid, gjæringer og utsparinger.

Jordans skråpensel ultimate er utstyrt med siste generasjons syntetiske materialer og rustfritt stål i blikket. Hver enkelt bustfiber blir gradvis tynnere fra roten og helt ut til tuppen. Sammen med en riktig sammensetning av ulike bustmaterialer gir det en pensel som sikrer en jevn og fin malingsfilm og at hvert enkelt dypp rekker lengre. Ultimate skråpensel er penselen som gir en suveren finish uten striper og den fintfølende busten gjør det enkelt å male presist da det trengs. Penslene har også et ergonomisk utformet skaft med mange grepsmuligheter og tydelig markerte grepsoner.

Jordan skrå flatpensel ultimate kan brukes til alle typer maling og lakk og til maling av panel/dør/list. Kan også brukes til lut. Enkel å rengjøre.