fbpx
 x 

Mirka Miro 955 Gul giraffsliper lang - slipemaskin vegg/tak/gulv

Giraffslipemaskin Miro 955 Mirka
Produsent Mirka
Mirka Miro 955 Gul giraffsliper - slipemaskin for vegg, tak og gulv. Mirka Miro 955 giraffsliper sliper så effektivt at jobben kan gjøres på en brøkdel av tiden sammenlignet med manuell sliping.
Miro 955 gir en støvfri sliping ved bruk av abranet og tilkobling til støvsuger, feks. mirka 915. Dette gjør det mulig å slipe uten å dekke til møbler osv.
Kr. 7490,00
På lager. Sendes innen 48 timer

Mirka Miro 955 Gul giraffsliper - slipemaskin for vegg, tak og gulv. Mirka Miro 955 giraffsliper sliper så effektivt at jobben kan gjøres på en brøkdel av tiden sammenlignet med manuell sliping. 

Miro 955 Gul giraffsliper gir en støvfri sliping ved bruk av abranet og tilkobling til støvsuger, feks. mirka 1230 L. Dette gjør det mulig å slipe uten å dekke til møbler osv.

Giraffslipemaskinen Miro 955 gul er utviklet for å oppnå de beste resultater ved sliping av sparkel på vegg og tak, men egner seg også godt til sliping av tregulv.

Abranet er et unikt slipenett fra Mirka som gjør at du kan slipe veldig lenge med samme papir. Miro 955 giraffslipemaskin er så effektiv at du kan bruke noe finere papir enn ved manuell sliping. Jobben gjøres i tilleg på en brøkdel av tiden. 

Pakken inneholder følgende:

- MIRO slipemaskin 1,5 m lang 
- Utsugsslange 4 meter
- 1 stk. ABRANET rondell 225mm korning 120
- Transportveske
- Håndtak
- Borrelåsreimer

Registrer ditt Mirka verktøy så får du 2 + 1 års garanti

Mirka-verktøy har en to års garanti fra kjøpsdatoen og dekker feil i material og utførelse. Ved å registrere ditt Mirka-verktøy innen 30 dager etter kjøpet vil du få ytterligere ett års garanti.

Du kan registrere ditt Mirka kraftverktøy på to måter:

1. MyMirka-programmet

Den enkleste måten å registrere verktøyet ditt er via myMirka-programmet tilgjengelig på App Store eller Google Play. Hvis ditt Mirka-verktøy er utstyrt med Bluetooth, må du bare koble strømverktøyet med myMirka-appen, og produktnavnet og serienummeret vises automatisk på registreringsskjemaet.

2. Web-registreringsskjemaet

Alternativt kan du registrere ditt Mirka-kraftverktøy ved å sende inn registreringsskjemaet. Skjemaet er tilgjengelig på Mirka sin Registreringsside på  nettet. Garantisertifikatene er maskin- og kundespesifikke, hvert verktøy må registreres separat, og garantien kan ikke overføres til en annen person eller bedrift.