fbpx
 x 

Jordan Ultimate flat pensel ute ergo 120 mm

Jordan Ultimate flat pensel ute ergo 120 mm
Produsent Jordan
Jordan Ultimate flat ergonomisk utepensel er en flat utendørspensel med en blanding av siste generasjoners syntetiske materialer i ypperste kvalitet. Bustens sammensetning gir en pensel som er meget slitesterk, har et meget høyt malingsopptak, og som legger fra seg malingen skånsomt, hvilket igjen gjør jobben enklere og raskere.
Kr. 269,00
På lager. Sendes innen 48 timer

Jordan Ultimate flat ergonomisk utepensel er en flat utendørspensel med en blanding av siste generasjoners syntetiske materialer i ypperste kvalitet. Bustens sammensetning gir en pensel som er meget slitesterk, har et meget høyt malingsopptak, og som legger fra seg malingen skånsomt, hvilket igjen gjør jobben enklere og raskere. Jordan flat utepensel passer til forlengerskaft.

Jordan Ultimate utepensel er Jordans sin beste pensel for topp resultat.

Ultimate penselen tar opp opptil 14% mer maling enn utendørspenslene i Perfect-serien, og sikrer en trygg og jevn påføring. Unik utforming av skaft minker belastningen på hånden og gjør jobben mindre slitsom.

Jordan flat ergonomisk utepenselen er utstyrt med et rustfritt blikk. Den er svært velegnet til å bruke sammen med et forlengerskaft for ekstra lang rekkevidde. Vinkelen på penselhodet gir riktig påføringsvinkel. Ultimate utepensel kan brukes til alle typer utendørsmaling, beis og dekkbeis.

Busten i en pensel avgjør hvilke maling den egner seg best til:

blandingsbust kan brukes til alle typer maling, beis og oljer.

syntetisk bust egner seg best til vanntynnbare produkter. Egner seg også til oljemalinger, men på tynne oljeprodukter har syntetiske fibre lett for å dryppe.

naturbust egner seg best til oljermaling, oljebeiser og oljer. Kan brukes til alt, men er litt for grov i busta til å gi en fin finnish på vannbaserte produkter