x 

Veggmaling 10 glans, 10 liter

Veggmaling glans 10 yunikVeggmaling 10
Produsent Yunik
Veggmaling 10 er en miljøvennlig veggmaling som har en ypperlig dekkevne og slitestyrke. Veggmalingen gir en pen, silkematt og rengjøringsvennlig overflate. Det er en god maling å påføre, og gjør det enkelt å få et flott og ensartet resultat.
Veggmaling 10 er ypperlig på Walls2Paint plater og på sparkel
Kr. 579,00
Ønsket farge:

På lager. Sendes innen 48 timer
  • Dekkevne: 8-10 m2/liter
  • Glans: 10
  • VOC: maks 15 g/l
  • Støvtørr: 1 time - overmalbar: 2 timer

Eu-blomsten-miljømerke-svane

Veggmaling 10er en miljøvennlig veggmaling som har en ypperlig dekkevne og slitestyrke. Veggmalingen gir en pen, silkematt og rengjøringsvennlig overflate. Veggmaling 10 er en god maling å påføre, og gjør det enkelt å få et flott og ensartet resultat. Veggmaling 10 er ypperlig på Walls2Paint plater og på sparkel, veggmaling 10 fukter ikke underlaget så mye fordi malingfilmen er tynn og tørker fort.

Veggmaling 10 brukes innendørs på nye og tidligere malte vegger og tak. På betong, puss, tapet, glassvev og -filt hvor det kreves en robust og rengjøringsvennlig maling. F.eks. kjøkken, gangarealer og barnerom. Egner seg også godt på skoler, institusjoner og kontorer. Ikke egnet i våtrom.

Veggmaling 10 er bedre enn andre malinger på en rekke punkter, især holdbarhet og vaskbarhet. Derfor har danske Forbrukerrådets magasin TÆNK kåret vegg 10 til den beste malingen i en test av veggmalinger.