fbpx
 x 

Kaustisk soda Stabil 2,5 kg

Kaustisk soda krefting Stabil 2,5 kg
Produsent Krefting
Kaustisk Soda brukes til å fjerne maling på møbler, trapper etc, lute fisk, lage hjemmelaget såpe eller til å rense avløp. Kaustisk soda fra Stabil inneholder 98-99% Natriumhydroksid. Kaustisk soda er også et effektivt rengjøringsmiddel til rengjøring av bryggeutstyr til øl brygging.
Kr. 179,00
På lager. Sendes innen 48 timer

Kaustisk Soda brukes til å fjerne maling på møbler, trapper etc, lute fisk, lage hjemmelaget såpe eller til å rense avløp. Kaustisk soda fra Stabil inneholder 98-99% Natriumhydroksid. Kaustisk soda er også et effektivt rengjøringsmiddel til rengjøring av bryggeutstyr til øl brygging. Hvis noe er fastbrent vil det myknes med å la en blanding med kaustisk soda stå i over natten. Må ikke brukes på glass, aluminium, kobber, messing og edeltre. Kaustisk soda passer også godt å kjøre i CIP for rengjøring av gjæringstanker.

Dosering ved bruk av Kaustisk soda:

Avluting av maling: 1 del soda til 3 deler varmt vann. Sodamengden må ikke overstige halve vannmengden. Ved overdosering kan det dannes natriumhydroksid. Kaustisk Soda kan evnt. blandes med tapetklister pulver og en dråpe salo, da får du den konsistensen du ønsker, slik at den til og med kan bli hengende på stående flater. Denne massen kan forflyttes f.eks fra trinn til trinn på en trapp og brukes om igjen flere ganger. Etterpå må treverket nøytraliseres med eddikvann.

Avløpsrensning:Ha i kaustisk soda i små mengder, vekselvis med varmt vann. Etterspyl med varmt vann.

GHS05 Etsende

FARE

H314 Gir alvorlige etseskader på hud og øyne.

H290 Kan være etsende for metaller.

last ned SIKKERHETS datablad2