fbpx
 x 

Eddik / Eddiksyre konsentrert 32% 1 liter

Eddiksyre
Produsent Yunik
Eddik - Eddiksyre konsentrert 32% egner seg godt til vasking og nøytalisering av tidligere behandlet treverk. Spesielt lutede flater på gulv og vegg må behandles med eddik før påføring av maling el.
Eddik - Eddiksyre er og ypperlig til å svi ned /bekjempe ugress der det ikke er lov å bruke sprøytemiddler, som i barnehage/skole etc.
Kr. 65,00
På lager. Sendes innen 48 timer
  • Blandigsforhold:1 dl til 5 liter vann
  • Ved ugressbekjempelse 1 del eddik og 2 deler vann.

Eddik - Eddiksyre konsentrert 32% egner seg godt til vasking og nøytalisering av tidligere behandlet treverk. Spesielt lutede flater på gulv og vegg må behandles med eddik før påføring av maling e.l.

Eddik - Eddiksyre er og ypperlig til å svi ned /bekjempe ugress der det ikke er lov å bruke sprøytemiddler, som i barnehage/skole etc.

Eddik kan og brukes til rengjøring av fliser, avkalking av kaffetrakter, kjeler og styrkejern m.m

Krom og rustfritt stål

For å rengjøre krom og rustfritt stålbeslag i hjemmet ditt, spray med ublandet 8% eddik. Gni med en myk klut for å få frem glansen.

Fjern klistremerker, etiketter og prislapper

Hvis du vil fjerne et klistremerke eller en etikett festet til malte møbler eller en malt vegg, mett hjørnene og sidene av klistremerket med 8% eddik og skrap den forsiktig av (utgåtte kredittkort er fine). Fjern eventuelle klebrige rester ved å spraye på litt mer eddik. La det sitte i et minutt eller to og tørk av med en ren klut. Metoden er også effektiv for å fjerne prislapper og klistremerker fra glass, plast og andre blanke overflater.

Utendørsmøbler og platting

Hell litt 8% eddik i en resirkulert sprayflaske og spray der hvor du ser muggvekst. Flekken vil tørke rett av de fleste overflater og eddik vil beskytte mot at det kommer tilbake på en stund.

Fjern mugg fra treplattinger og tremøbler ved å påføre dem en oppløsning av 1 kopp ammoniakk/salmiakk, 1/2 kopp 8% eddik og 1/4 kopp natron blandet i 4l vann. Bruk en gammel tannbørste for å jobbe oppløsningen inn i hjørner og andre trange steder.

For å fjerne lukt og hemme muggvekst på utendørs plastmøbler og parasoller, bland to kopper 8% eddik og 2 ss flytende oppvaskmiddel i en bøtte med varmt vann. Bruk en myk børste til å jobbe det inn i porene til plasten samt for å skrubbe sitteunderlag og paraplystoff. Skyll med kaldt vann, tørk i solen.

Må ikke benyttes på emaljerete ting, marmor, terrazzo samt aluminium.

last ned TEKNISK datablad MAXMALING.NO MALINGSKONGEN2

 

GHS05 Etsende

Fare

Gir alvorlige etseskader på hud og øyne. (H314) 

last ned SIKKERHETS datablad2