x 

Veggfornyer Cover up Wall-Hess 25 m2

Veggfornyer Cover up Wall-Hess_filesVeggfornyer Cover up Wall-Hess_files
Produsent Yunik
Veggfornyer Cover up Wall-Hess er en fiberfilt, fremstillet af cellulose og polyester som er belagt med et tykt lag akrylstruktur på bagsiden. Veggfornyer Cover up erstatter helsparkling av vegger og tak, og gjør underlaget klart for ny tapetsering eller maling. Veggfornyer Cover up har en lett strukturert overflate som skjuler ugjevnheter bedre enn en helt slett veggfornyer.
Kr. 699,00
På lager. Sendes innen 48 timer
  • Kvalitet: 130 gram pr/m2
  • Farge: Hvit
  • Mål: 1 x 25 meter

Veggfornyer Cover up Wall-Hess er en fiberfilt, fremstillet af cellulose og polyester som er belagt med et tykt lag akrylstruktur på bagsiden. Veggfornyer Cover up erstatter helsparkling av vegger og tak, og gjør underlaget klart for ny tapetsering eller maling. Veggfornyer Cover up har en lett strukturert overflate som skjuler ugjevnheter bedre enn en helt slett veggfornyer. 

Fornyeren kan for eksempel benyttes på glassfiberstrie eller pussede vegger. Det er svært viktig å vurdere grovheten av underlaget ved bruk av dette produktet; sparkle gjerne underlaget først dersom det er veldig grove glassfiber, store ujevnheter og hull.

Det er enkelt å bruke veggfornyer:

  1. Rull rikelig med lim på veggen
  2. Stryk ut duken
  3. Renskjær med en skarp kniv

Grovheten i underlaget avgjør hvor mye og hvilken type lim som skal brukes. Det er viktig å velge riktig lim og å påføre rikelig da limet er med på å skjule mønstre og ujevnheter. Eksempelvis må du bruke et lim med høyt tørrstoff på glassfiberstrie.

For å glatte ut brukes helst en tapetbørste. Lim som tyter ut tørkes vekk med en fuktig svamp. Deretter kan du male eller tapetsere, alt etter hva du ønsker

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.