fbpx
 x 

Veggfornyer Cover up Smooth Wall-Hess 10 m2

Veggfornyer Cover up Smooth Wall-Hess 10 m2
Produsent Yunik
Veggfornyer Cover up smooth Wall-Hess er en fiberfilt, fremstillet af cellulose og polyester som er belagt med et tykt lag akrylstruktur på bagsiden. Veggfornyer Cover up smooth erstatter helsparkling av vegger og tak, og gjør underlaget klart for ny tapetsering eller maling.
Kr. 339,00
Lengde
På lager. Sendes innen 48 timer
 • Kvalitet: 130 gram pr/m2
 • Farge: Hvit
 • Mål: 1 x 25 meter

Veggfornyer Cover up smooth Wall-Hess er en fiberfilt, fremstillet af cellulose og polyester som er belagt med et tykt lag akrylstruktur på bagsiden. Veggfornyer Cover up smooth erstatter helsparkling av vegger og tak, og gjør underlaget klart for ny tapetsering eller maling. Veggfornyer Cover up smooth har en glattere overflate enn Cober up som har en lett strukturert overflate som skjuler ugjevnheter bedre enn Veggfornyer Cover up smooth. Veggfornyer Cover up smooth er imidlertid å anbefale om du skal tapetsere over etterpå.

Veggfornyer Cover up kan for eksempel benyttes på glassfiberstrie eller pussede vegger. Det er svært viktig å vurdere grovheten av underlaget ved bruk av dette produktet; sparkle gjerne underlaget først dersom det er veldig grove glassfiber, store ujevnheter og hull. Veggfornyer Cover up er tykk og kan være litt kinkig å jobbe med, men dersom man tar noen forhåndsregler bør det gå fint.

Hvordan bruke veggfornyer:

 1. Underlaget må være rent, tørt og helt. Vask gjerne med en grunnrengjøring, la det tørke godt og reparer evnt. større skader og sår.

 2. Veldig grove glassfiberstrier bør sparkles og sugende mur bør grunnes med forankringsgrunn/akrylgrunning

 3. Skjær opp lengdene du skal bruke i god tid, gjerne dagen før, og la de ligge utrullet. Da vil spennet gå ut av dem slik at veggfornyeren blir lettere å få til å sitte pent på vegge.

 4. Obs! Vis forsiktighet når du håndterer veggfornyeren, slik at de ikke knekker og bøyer seg. En brett vil synes når du får opp på veggen.

 5. Velg rett lim. Til mer ugjevnt underlaget er til bedre lim med mer tørrstoff trenger du. Har du en grov glassfiberstrier bør du bruke ekstra sterkt tapetlim eller våtromslim, mens er veggen litt slettere holder det med sterkt tapetlim selv om ekstra sterkt er best.
 6. Rull rikelig med lim på veggen, men ikke så mye at det tyter store mengder ut. Dette finner du fort ut når du begynner, bruk en malerull for grove flater. Trenger ikke bruke topp kvalitet.

 7. Stryk ut duken, helst med en tapetbørste.

 8. Renskjær rundt kantene med en skarp kniv. Pass på at tapeten er godt innat veggen før du skjærer slik at du får det så nøyaktig som mulig.

 9. Lim som tyter ut tørkes vekk med en fuktig svamp mens limet er vått.

 10. Etter ca ett døgn kan du male eller tapetsere over. Det anbefales å male over Veggfornyer Cover up, mens Veggfornyer Cover up smooth kan både tapetseres og males over.