fbpx
 x 

Fiberfilt tapet 130 gram, slettvegg forbehandlet 25 m2

Fiberfilt tapet slettvegg forbehandlet
Produsent Yunik
Fiberfilt tapet er en fiberduk som gjør veggen din pen, slett og ensartet. Fiberfilt er bedre å arbeide med enn glassfilt. Når du rører ved glassfilt kan du merke hvordan det skjærer i hendene, og det klør kanskje litt. Med fiberfilt slipper du den slags. Samtidig får du alle de gode egenskapene ved en glatt filt.
Kr. 449,00
På lager. Sendes innen 48 timer
  •  Kvalitet: 130 gram pr/m2
  •  Mål: 1 x 25 meter

Fiberfilt tapet forbehandlet, er en fiberduk som gjør veggen din pen, slett og ensartet.Fiberfilt er bedre å arbeide med enn glassfilt. Når du rører ved glassfilt kan du merke hvordan det skjærer i hendene, og det klør kanskje litt. Med fiberfilt slipper du den slags. Samtidig får du alle de gode egenskapene ved en glatt filt.

Når du bruker forbehandlet fiberfilt, kan du regne med å spare et strøk med maling da filten allerede er gitt det første lag med maling.

Fiberfilt gir veggen din en fin, jevn overflate. Filten har hverken struktur eller mønstre, nettopp fordi man bruker filt til å gjøre veggen helt glatt. Og det kan best la seg gjøre, hvis forarbeidet er i orden. Sørg for at veggen er så jevn som mulig. Det kan være nødvendig å sparkle hele veggen før du setter opp filt.

Vet du hvordan man setter opp filt? Rull lim på veggen og la den trekke litt, før du setter opp fiberfilten i limet. Du skal alltid male minst én gang når filten er satt opp.