fbpx
 x 

Sparkelremse - Papirremse - Sparkeltape gipsskjøter 50 mm x 76 m

Jotun Sparkelremse - Papirremse - Sparkeltape gipsskjøter 50 mm x 76 m
Produsent Yunik
Sparkelremse - Papirremse - Sparkeltape til å sparkle gips slik at du får en veldig sterk og sprekkfri gipsskjøt. Sparkelremsen er perforert slik at den fester godt til sparkelen, og midten av remsa er markert slik at den er lett å legge, samt knekke rundt / inni hjørner. Sparkelremsen anbefales av gipsplateprodusentene og byggforsk. Papirremse er også angitt som riktig materiale i Norsk Standard 3420 og ISO standard.
Kr. 55,00
På lager. Sendes innen 48 timer

Sparkelremse - Papirremse - Sparkeltape til å sparkle gips slik at du får en veldig sterk og sprekkfri gipsskjøt. Sparkelremsen er perforert slik at den fester godt til sparkelen, og midten av remsa er markert slik at den er lett å legge, samt knekke rundt / inni hjørner. Sparkelremsen anbefales av gipsplateprodusentene og byggforsk.

Sparkelremse - Papirremse - Sparkeltape er av høy kvalitet, og tilfredstiller markedets krav til gipsskjøter. Den er testet i henhold til gjeldende standard for gipsvegg (EN 13963). Papirremse er også angitt som riktig materiale i Norsk Standard 3420 og ISO standard.

Rullen er 50 mm bred og 76 meter lang.

Husk og bruk sparkelmasse som er egnet for liming av skjøteremse.