x 

Liberon Reparasjonsvoks 29 gr

Liberon Reparasjonsvoks Alanor bomull S0502-Y sparkel Reperasjonsvoks
Liberon Reparasjonsvoks Alanor bomull S0502-Y sparkel Reperasjonsvoks
Produsent Liberon
Liberon Reparasjonsvoks 29 gr er en plastisk voks som brukes til tetting av spikerhull, sprekker og riper på malte eller lakkerte overflater. Liberon Reparasjonsvoks Beregnet for innendørs bruk. Liberon reparasjonsvoksen beholder volumet uten å synke og følger bevegelsene i treverket uten å sprekke opp. Pigmentene er lysekte, slik at de beholder fargen over tid og det er ingen tørketid. Reparasjonen er gjort på sekunder.
Kr. 129,00
Farge
På lager. Sendes innen 48 timer

Liberon Reparasjonsvoks 29 gr er en plastisk voks som brukes til tetting av spikerhull, sprekker og riper på malte eller lakkerte overflater. Liberon Reparasjonsvoks Beregnet for innendørs bruk. Liberon reparasjonsvoksen beholder volumet uten å synke og følger bevegelsene i treverket uten å sprekke opp. Pigmentene er lysekte, slik at de beholder fargen over tid og det er ingen tørketid. Reparasjonen er gjort på sekunder.

Liberon reparasjonsvoks er ideelt for å dekke spikerhull i ferdig behandlet listverk, tette sprekker i gjerdinger eller for å fylle sprekker og oppflising i parkettgulv. Liberon Reparasjonsvoks finnes i 24 fargevarianter, alle nyanser i trefarger, sort, hvitt, gull og sølv. (Se voks, rep voks metallfarge).

BRUKSANVISNING: Man velger alltid en fargenyanse litt mørkere enn treverket, da vil reparasjonen synes mindre. Voksen varmes litt mellom fingrene eller holdes i varmt vann slik at den blir mer formbar. Deretter gnis eller sparkles den over skaden slik at sprekker og hull fylles med voks. Overskytende voks fjernes med spesialstålull nr 0000 fuktet i Liberon Møbelrens og voksfjerner som er skånsom mot underlaget. Etter rengjøring med Liberon Møbelrens tørkes overflaten tørr med en ren klut (Liberon Universalklut) og reparasjonsvoksen dekker da kun hullene og sprekkene.