x 

Graft Dekorativ extrem sparkel Hvit 4 liter

Graft dekorativ extrem sparkelGraft dekorativ extrem sparkel
Produsent Graft
GRAFT™ DEKORATIV Extrem sparkel kan brukes til å fylle store hull uten at det synker ved tørking. Ypperlig til rehabelitering av vegg og tak, sparkelen sprekker ikke opp etter herding.

Graft dekorativ sparkel er en ultralett ferdigblandet masse med mikroskopiske glasspartikler innkapslet i en vannbasert harpiks som herder og blir hard. Produktet har ypperlige akustiske og isolerende egenskaper, høy motstandsevne mot krymping og sprekking og egner seg for bruk på vegger og i tak med evne til å fylle alt fra små sprekker til dype hull.
Kr. 329,00
På lager. Sendes innen 48 timer

GRAFT™ DEKORATIV Extrem sparkel er en Lettvektsfiller som kan brukes til å fylle store hull uten at det synker ved tørking. Ypperlig til rehabelitering av vegg og tak, sparkelen sprekker ikke opp etter herding. 

Graft dekorativ sparkel er en ultralett ferdigblandet masse med mikroskopiske glasspartikler innkapslet i en vannbasert harpiks som herder og blir hard. Produktet har ypperlige akustiske og isolerende egenskaper, høy motstandsevne mot krymping og sprekking og egner seg for bruk på vegger og i tak med evne til å fylle alt fra små sprekker til dype hull.

last ned TEKNISK datablad MAXMALING.NO MALINGSKONGEN2 last ned SIKKERHETS datablad2