fbpx
 x 

Trestjerner gulvolje 3 liter

Trestjerner gulvolje 3L
Produsent Scanox
TreStjerner Gulvolje fra Scanox, er en eksklusiv gulvolje for tre og parkett som kan blandes i mange farger. Trestjerner
Kr. 699,00
Ønsket farge:

På lager. Sendes innen 48 timer
  • Dekkevne: 15-25m2/liter
  • Glans: 15-25
  • Voc: maks 400 g/l
  • Brukstørr: 16 timer - Overlakkbar: 48 timer -  Gjennomherdet: 7 døgn

TreStjerner Gulvolje fra Scanox, er en eksklusiv gulvolje for tre og parkett som kan blandes i mange farger. Trestjerner Gulvolje gir gulvet en silkematt naturlig overflate som føles myk og behagelig å gå på, og treverket får et vakkert lød og fargespill.

Gulvoljen er lett å fåføre, meget luktsvakt og gir ett gulv som er smussavvisende, lett å rengjøre og lett å vedlikeholde. 

TreStjerner Gulvolje benyttes både til vedlikeholdsolje på tidligere oljede gulv og på nye eller nedslipte gulv. Kan og benyttes på lutbehandlet tre. 

Se FARGEKART eller gå til Trestjerner sin FARGEVELGER

TreStjerner Gulvolje kan også benyttes til fargesetting/innfarging av gulv i kombinasjon med etterfølgende overlakkering. Benytt da 1 behandling med TreStjerner Gulvolje og 2 strøk lakk.

TreStjerner Gulvolje kan overlakkeres med Trestjerner Hardvoksolje, TreStjerner Gulvlakk Vannbasert, TreStjerner Gulvmatt og TreStjerner Gulvlakk Oljebasert i henhold til de ulike lakkenes bruksområde (se tekniske dataark). TreStjerner Klarlakk anbefales kun på mørke underlag. TreStjerner Gulvolje kan overlakkeres etter 2 døgn.

Forbehandling: Flaten skal være helt ren og tørr. Tidligere lakkerte og malte flater må slipes ned til bart treverk/parkett. Benytt slipemaskin for å sikre jevn og grundig sliping. Avslutt med 180 korning. Fjern slipestøv med en mikrofiberklut. Nytt og nedslipt treverk renses grundig med TreStjerner Rens. Bruk Jordan Proffmopp eller egnet gulvklut. Vent med å olje til flaten er helt tørr. NB! Grundig vask med TreStjerner Rens er en forutsetning for jevnt innsug av olje og vellykket sluttresultat.

Slik bruker du Trestjerner gulvolje ved Manuell påføring:

1.) Rør oljen godt om før og under bruk. Hell oljen over i et rullekar, og sett rullekaret på en papplate for å unngå drypp og søl. Masker gulvlister.

2.) Påfør oljen feltvis. Begynn å olje langs lister tilsvarende 4- 5 gulvbord. Bruk en flat lakkpensel. Påfør så oljen med Jordan rull for jevne underlag påmontert forlengerskaft i bordenes lengderetning.

3.) Oljen skal ligge blank og våt på treet i 5-10 minutter. Tilfør mer olje hvis den tørker/trekker inn.

4.) Overfør overskytende olje til neste felt med en ikkesmittende gumminal. Det foregående, ferdig oljede feltet tørkes og poleres grundig med bomullskluter. Bruk mange kluter.

5.) Ta neste felt på 4-5 bord og følg tilsvarende fremgangsmåte til flaten er ferdig oljet. NB! All overskytende gulvolje skal fjernes. Gulvolje skal ikke danne film. Et ferdig oljet gulv skal virke mettet og gi et matt utseende.

6.) Etter ca. 12 timer kan gulvet etterpoleres/ferdigpoleres med en liten mengde olje for å oppnå en glattere overflate, samt ytterligere innfarging og dybde.

7.) Olje som eventuelt kommer opp fra sprekker mellom gulvbordene etter at gulvet er ferdig behandlet må ettertørkes.

8.) Oljen skal herde i 7 dager. Gulvet er brukstørt etter ca. 16 timer, men i herdetiden er det viktig at overflaten ikke blir skitten, fuktig eller tildekket.

Slik bruker du Trestjerner gulvolje ved Maskinpåføring:

1.) Rør oljen godt om før og under bruk. Hell oljen over i et rullekar og sett rullekaret på en papplate for å unngå drypp og søl.

2.) Påfør oljen feltvis på 5-10 m2 av gangen med Jordan rull for jevne underlag påmontert forlengerskaft.

3.) Arbeid oljen ned i treet med hvit eller rød pad under poleringsmaskinen. Fordel overskytende olje til neste felt med poleringsmaskinen og tilfør mer olje etter behov. Benytt flate sko uten riller/knotter hvis det er nødvendig å gå i oljen under arbeidet.

4.) Poler det ferdig oljede gulvet med en tørr gulvklut under den hvite eller røde paden. Gjenta poleringen med tørre gulvkluter til overflaten er tørr og har en god finish.

5.) Ta neste felt og følg tilsvarende fremgangsmåte til flaten er ferdig oljet. NB! All overskytende gulvolje skal fjernes. Gulvolje skal ikke danne film. Et ferdig oljet gulv skal virke mettet og gi et matt utseende.

6.) Etter ca. 12 timer kan gulvet etterpoleres/ferdigpoleres med en liten mengde olje for å oppnå en glattere overflate, samt ytterligere innfarging og dybde.

7.) Olje som eventuelt kommer opp fra sprekker mellom gulvbordene etter at gulvet er ferdig behandlet må ettertørkes.

8.) Oljen skal herde i 7 dager. Gulvet er brukstørt etter ca. 16 timer, men i herdetiden er det viktig at overflaten ikke blir skitten, fuktig eller tildekket.  

last ned TEKNISK datablad MAXMALING.NO MALINGSKONGEN2 last ned SIKKERHETS datablad2 last ned FDV datablad