fbpx
 x 

Trestjerner gulvolje 3 liter

Trestjerner gulvolje 3L
Produsent Scanox
TreStjerner Gulvolje fra Scanox, er en eksklusiv overflatebehandling basert på alkydforsterkede planteoljer. TreStjerner Gulvolje gir en silkematt overflate som beskytter og fremhever treets naturlige nyanser og strukturer.
Kr. 699,00
Gulvolje 3 liter
Ønsket farge:

På lager. Sendes innen 48 timer
  • Dekkevne: 15-25m2/liter
  • Glans: 15-25
  • Voc: maks 400 g/l
  • Brukstørr: 16 timer - Gjennomherdet: 7 døgn

TreStjerner Gulvolje fra Scanox, kommer som naturell eller hvit base og er en eksklusiv overflatebehandling basert på alkydforsterkede planteoljer. TreStjerner Gulvolje gir en silkematt overflate som beskytter og fremhever treets naturlige nyanser og strukturer.

Gulvoljen er lett å fåføre, meget luktsvakt og gir treet en gylden lød (klar) eller en fin hvitskuren overflate (hvit). Overflaten er smussavvisende, lett å rengjøre og lett å vedlikeholde.

TreStjerner Gulvolje benyttes både til vedlikeholdsolje på tidligere oljede gulv og på nye eller nedslipte gulv. Kan og benyttes på lutbehandlet tre. For et godt resultat er det viktig at oljen ikke tørker på overflaten. men at oljen som ikke trekker ned i treverket fjernes.

Fargevelger for gulvolje finner du her.

TreStjerner Gulvolje kan også benyttes til fargesetting/innfarging av gulv i kombinasjon med etterfølgende overlakkering. Benytt da 1 behandling med TreStjerner Gulvolje og 2 strøk lakk.

TreStjerner Gulvolje kan overlakkeres med TreStjerner Gulvlakk Vannbasert, TreStjerner Gulvmatt og TreStjerner Gulvlakk Oljebasert i henhold til de ulike lakkenes bruksområde (se tekniske dataark). TreStjerner Klarlakk anbefales kun på mørke underlag. TreStjerner Gulvolje kan overlakkeres etter 2 døgn.

last ned TEKNISK datablad MAXMALING.NO MALINGSKONGEN2 last ned SIKKERHETS datablad2 last ned FDV datablad