fbpx
 x 

Trestjerner gulvmaling / Laminatmaling 3 liter

Trestjerner gulvmaling / Laminatmaling
Produsent Scanox
Trestjerner gulvmaling / Laminatmaling / linoleumsmaling fra Scanox, er en høykvalitets, vanntynnet polyuretan-forsterket alkydmaling med høy slitestyrke.
Kr. 699,00
Velg glans
Ønsket farge:

På lager. Sendes innen 48 timer
  • Dekkevne: 6-8m2/liter
  • Tørrstoff: 36%
  • Glans: 04, 40 og 75

Trestjerner gulvmaling / Laminatmaling / linoleumsmaling fra Scanox, er en høykvalitets, vanntynnet polyuretan-forsterket alkydmaling med høy slitestyrke.

Trestjerner gulvmaling / Laminatmaling / linoleumsmaling er lett å påføre, hefter godt til underlaget og har en god vann og kjemikaliebestandighet. Trestjerner gulvmaling / Laminatmaling / linoleumsmaling er luktsvak.  

Trestjerner gulvmaling / Laminatmaling / linoleumsmaling benyttes innendørs på treverk og betong. Skal ikke benytttes på nystøpt betong og/eller i våtsoner. Kan brukes som en midlertidig behandling på badegulv (helst ikke i dusjen), men kan bli skjoldet om det blir liggende vann på malingen noe tid.

På nystøpte gulv og på belastede gulvflater som lager og industrigulv, samt garasjer, bør det benyttes epoxymaling. F.eks Sigural (vannbasert epoxy) eller Sikafloor 264 (løsemiddelbasert epoxy)

Hvordan bruke Trestjerner gulvmaling / Laminatmaling / linoleumsmaling:

-          Vask med Trestjerner gulvrens og skyll med rent vann.

-          Matt over med sandpapir.

-          Se til at underlaget er rent, fast og tørt.

-          Mal 2-3 strøk med Trestjerner gulvmaling.

last ned TEKNISK datablad MAXMALING.NO MALINGSKONGEN2 last ned FDV datablad last ned SIKKERHETS datablad2