fbpx
 x 

SikaQuick 506 FG Hurtigherdende rep. mørtel 25 kg

SikaQuick 506 FG Hurtigherdende rep. mørtel 25 kg
Produsent Sika
SikaQuick-506 FG er en meget hurtigherdende reparasjonsmørtel som benyttes til reparasjon av betong og mørtel på fasader og balkonger etc.
Kr. 799,00
På lager. Sendes innen 48 timer
  • Forbruk: 1,6 kg/m2 pr. mm lagtykkelse
  • Brukstid: ca 20 min ved 20 oC
  • Lagtykkelse: 5-50 mm
  • Farge: Grå
  • Overmalbar samme dag. 

SikaQuick-506 FG er en meget hurtigherdende grå reparasjonsmørtel som benyttes til reparasjon av betong og mørtel på fasader og balkonger etc. SikaQuick-506 FG er en sementbasert, akrylforsterket, 1-komponent, fiberforsterket reparasjonsmørtel tilsatt korrosjonsinhibitor slik at den beskytter armering som er blitt synlig.  En sekk gir 13,5 liter mørtel.

SikaQuick-506 FG blandes med vann og tåler frost etter 6 timer. SikaQuick 506 FG kan overmales samme dag.

Slik går du fram ved bruk av SikaQuick 506 FG:

Forarbeid: Alle overflater må være rene, fri for maling, olje, fett, støv og løse partikler. Sementhud og lignende må rengjøres med hjelp av blastring, høytrykksvasking, stålbørsting eller tilsvarende slik at overflaten blir ru og ujevn for å skape best mulig heftflate. Eventuelt synlig armeringsjern må sandblåses godt til SA 2 ( det som sitter igjen av rust, maling o.l skal ikke kunne skrapes av med en sløv kniv)

Blanding: Hell i oppmålt mengde rent vann i bøtte/murdunk. Tilsett deretter tørrmørtelen (pulveret) under sakte omrøring. For å unngå at det kommer for mye luft i massen blandes den i minimum 3 minutter med drill på lav hastighet (maks 500 omdreininger pr. min)

Påføring: Mørtelen påføres med egnet mureverktøy. SikaQuick 506 FG herder hurtig og kan ikke påføres med sprøyte. Underlaget må være forvannet og forsatt sugende(ikke flyte vann noen steder) når mørtelen påføres. På vertikale flater trengs normalt ikke heftforbedrer. Når mørtelen begynner å sette seg, bearbeides overflaten med fuktet svamp, flisebrett e.l. Mørtelen skal beskyttes mot uttørking. På horisontale flater anbefales en heftforbedrer, som f.eks Sika MotoTop 610.

last ned TEKNISK datablad MAXMALING.NO MALINGSKONGEN2
 
GHS05 Etsende GHS07 Helsefarlig
Fare
H315 Irriterer huden.
H318 Gir alvorlig øyeskade.
H335 Kan forårsake irritasjon av luftveiene.
last ned SIKKERHETS datablad2