fbpx
 x 

HVORFOR HANDLE HOS MAXMALING.NO

- Her kan du handle når du har tid, Maxmaling.no har alltid åpent.

- Er du lei av å måtte følge med på tilbud og mase, for å få gode priser? Her er prisene alltid like lave.

- Ønsker du å vite hva ting koster, før du står i butikken? På denne siden kan du utforske både pris og produkt i fred og ro før du handler.

- Kunne du ønske deg å handle et sted der det alltid er gode produkter til faste lave priser. Da er Maxmaling.no butikken for deg.

Her er det ikke lokketilbud, lojalitetsprogram eller forsøk på å få deg til å kjøpe når du egentlig ikke har råd. Bare sterkt fokus på faglig kompetanse, lave priser og kvalitet.

Du kan alltid være sikker på at maling og male verktøy du kjøper hos oss, er av det beste som finnes på markedet og hjelper deg med å få til et topp resultat. 

Maxmaling.no har produkter levert av Scanox (Trestjerner, Tyrilin), Yunik (Flugger groupe), Jotun, Beckers, Jordan, Owatrol, Sika, Spekter, Motip, Ferro-Bet, Olfa, Tesa, Stiwex, Tectis m.fl

Varene kan fraktes til deg, eller hentes på vårt lagerutsalg.

Ved å ha lave faste kostnader og en nøkterne drift holder vi kostnadene nede. Det gjør at vi kan selge orginale merkevarer til uforskammet lave priser.

MAXMALING.NO ble startet av Eirik Thorvaldsen i 2012 og ble nov. 2016, kjøpt opp av Malingskongen AS, Org. nr: 918 048 723 MVA.

                                     Velkommen til en hyggelig handel.