Detale CPH

DETALE CPH ble grunnlagt i 2014 av et par lidenskapelige entreprenører. De ønsket å skape et univers av delikate, sanselige overflater til hjemmet. Teamets visjon var å inspirere til en kreativ og leken prosess. Samt å skape en mulighet for å sette ditt eget personlige preg på hjemmet ditt. Uten å måtte gå på akkord med estetikken. Det var derfor viktig for DETALE at alle produktene ble designet for gjør-det-selv-mennesker.

Teamet oppdaget raskt at de brukervennlige dekorasjonsproduktene også var etterspurt av fagfolk. Minimering av tid og forenkling av prosesser er viktig for både budsjetter og tidsfrister på store prosjekter.

DETALE sitt aller første store prosjekt var renovering av Hotel SP34 i 2014. På dette designhotellet i København ble alle rommene laget i KC14 Concrete. Lobbyen, kino, restauranter og konferansesenter hadde hver sin egen unike farge. Siden da har DETALE bidratt til å skape vakre omgivelser over hele verden. I de minste private hjem, for de store kommersielle prosjektene, og alt midt i mellom

I maj 2019 blev DETALE CPH en del af Flügger. Den populære indfarvede spartel forhandles nu i Flügger butikker i både Danmark, Sverige og Norge.