fbpx
 x 

Selaclean Microfiber Clayklut

Selaclean Microfiber Clayklut
Selaclean Microfiber Clayklut
Selaclean Microfiber Clayklut
Produsent Krefting
Selaclean Microfiber Clayklut er medium grov og tar effektivt bort de vanskeligste nuppene i lakken som ofte er flyverust, piggstøv og andre metallpartikler, Clayklut er også enklere og raskere enn clay bar.
Kr. 279,00
På lager. Sendes innen 48 timer

Selaclean Microfiber Clayklut er medium grov og tar effektivt bort de vanskeligste nuppene i lakken som ofte er flyverust, piggstøv og andre metallpartikler, Clayklut er også enklere og raskere enn clay bar. 

Selaclean Microfiber Clayklut tar lakk-rens til et helt nytt nivå. Clayklut er egentlig en microfiberklut med et high-tech polymerisert gummibelegg på den ene siden. Dette polymeriserte gummibelegget griper over partikler og trekker dem bort fra overflaten, slik vi kjenner fra claybar. Det er altså ikke clay (leire) på kluten, selv om kanskje navnet skulle kunne tilsi det.

Slik bruker du clay kluten på en smartere, og mye mer effektiv måte:

Claykluten bretter du i 4, slik at du har 4 rene flater å jobbe med. Clay kluten kan rengjøres, for hånd, i mildt såpevann. 

  1. Avfett, sjamponer (skum eller lavtrykksprøyte) og høytrykk-spyl bilen grundig.
  2. Er bilen full av flyverust, piggstøv og andre metallpartikler på lakken, bør du bruke Selaclean Iron X-it sammen med Claykluten. Da fjerner alt dette enkelt og effektivt.
  3. Har bilen lite med nupper og bare trenger en lett grovvask. Ha en bøtte med vann og 1 kork Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner (Gir god smøring) e.l, brett kluten i fire og vask bilen med clay kluten. Slik både clayer og vasker du samtidig. Skyll clay kluten med jevne mellomrom i vaskebøtta, og jobb deg seksjonsvis rundt bilen.
  4. Tørk bilen godt til slutt.

Størrelsen på Claykluten er 30x30 cm