x 

3M 80349 Polering - Ekstra Fin rubbing 1 liter

3M Ekstra Fine 803493M Ekstra Fine 80349
Produsent 3 M
3M Perfect-It ™ III Ekstra Fine Pluss er det ultimate valget for fagfolk. Denne fjerne mellomvirvelmerker, defekter og lette riper før endelig polering. Mindre aggressive enn Fast Cut, og er lett å bruke - selv for nybegynnere.
Kr. 449,00
På lager. Sendes innen 48 timer
  • Fjerner riper fra P4000

3M 80349 Perfect-It ™ III Ekstra Fine Pluss er det ultimate valget for fagfolk. Denne ekstra fine rubbingen fjerne mellomvirvelmerker, defekter og lette riper før endelig polering. Mindre aggressive enn Fast Cut, og er lett å bruke - selv for nybegynnere. Egner seg for alle lakktyper, inkludert harde og ripebestandige (SRC) klarlakker. 3M Perfect-It ™ vil ikke bare fjerne uønskede riper og defekter, men også la bilen se ut som den nettopp har forlatt utstillingslokale. 

Ekstra Fine Pluss bør påføres med osilerende maskin og ha 1200-1800 omdreininger på maskinen..

Disse 3M produktene er tilgjengelig i 1kg og er endel av en serie på tre produkter, der Fast Cut er den første og den som virkelig jobber seg ned i lakken.

Nr. to er Ekstra Fine Pluss som fjerner sporene etter Fast Cut eller andre lette riper. Ekstra Fine pluss kan brukes som førsteprodukt der det ikke er behov for å gå veldig i dybden.

Det siste produktete er Ultrafine SE som gir en fantastisk sluttfinish.

 

Ekstra Fine har følgende fordeler:

  • Ideell for fjerning av små riper
  • Gir en utmerket høyglanset finish
  • Lett å påføre