x 

3M 50383 Ultrafine SE for glansøkning 1 liter

3M Ultrafine SE 503833M Ultrafine SE 50383
Produsent 3 M
3M Perfect-It ™ III 50383 Ultrafine SE er det ultimate valget for fagfolk. Maskinpolishen 3M Ultrafine SE 50383 fjerner effektivt hologram og sliperoser, brukes til å løfte glansen opp til full glans og gir en perfekt finish og misunnelsesverdig glans på alle lakker og overflater.
Kr. 449,00
På lager. Sendes innen 48 timer

3M Perfect-It ™ III 50383 Ultrafine SE er det ultimate valget for fagfolk. Maskinpolishen 3M Ultrafine SE 50383 fjerner effektivt hologram og sliperoser, brukes til å løfte glansen opp til full glans og gir en perfekt finish og misunnelsesverdig glans på alle lakker og overflater. Egner seg for alle lakktyper, inkludert harde og ripebestandige (SRC) klarlakker. 3M Perfect-It ™ vil ikke bare fjerne uønskede riper i lakken, men også la bilen se ut som den nettopp har forlatt utstillingslokale. 

Ultrafine SE bør brukes med osilerende poleringsmaskin og ha 1200-1800 omdreininger på maskinen.

Disse 3M produktene er tilgjengelig i 1kg og er endel av en serie på tre produkter, der Fast Cut er den første og den som virkelig jobber seg ned i lakken.

Nr. to er Ekstra Fine Pluss som fjerner sporene etter Fast Cut eller andre lette riper. Ekstra Fine pluss kan også brukes som førsteprodukt der det ikke er behov for å gå veldig i dybden.

Det siste produktete er Ultrafine SE som gir en fantastisk sluttfinish.

 

Ultrafine SE har følgende fordeler:

  • Fjerner lett merker og hologrammer
  • Designet for bruk med maskinpolerings
  • Ultimate høyglanset overflate
  • Rask og enkel opprydding