fbpx
 x 

3M 50383 Ultrafine SE Polish Anti Holograms 1 liter

3M 50383 Ultrafine SE Polish Anti Holograms 1 liter
Produsent 3 M
3M 50383 Ultrafine SE Polish Anti Holograms er en Maskinpolishen som effektivt fjerner hologram og sliperoser, brukes til å løfte glansen opp til full glans og gir en perfekt finish og misunnelsesverdig glans på alle lakker og overflater.
Kr. 499,00
På lager. Sendes innen 48 timer

3M 50383 Ultrafine SE Polish Anti Holograms er en Maskinpolishen som effektivt fjerner hologram og sliperoser, brukes til å løfte glansen opp til full glans og gir en perfekt finish og misunnelsesverdig glans på alle lakker og overflater. Egner seg for alle lakktyper, inkludert harde og ripebestandige (SRC) klarlakker. 3M Perfect-It ™ vil ikke bare fjerne uønskede riper i lakken, men også la bilen se ut som den nettopp har forlatt utstillingslokale. 

3M sin poleringsserie med fargekodede produkter, gir både gamle og nye lakker en overlegen høyglanset finish, og er det ultimate valget for fagfolk.

3M sin prisbelønte fargede produktserie gjør det lett å få en overlegen glansfinish på lakken din.

1/Grønn: 3M 51815 Fast Cut Plus Extreme er et hurtigskjærende flytende slipemiddel for rask fjerning av sliperiper etter slipe- og avnibbingsprosesser med sliping med P1500 og P3000 korning, og gir deg en høyglanseffekt på både ny og eldre billakker. Brukes med roterende eller eksenterpoleringsmaskin med grønn pad fra 3M™ sitt fargekodede system. 3M™ Perfect-It™III Fast Cut Plus Extreme er en del av den nyeste generasjonen med prisbelønnede, fargekodede produkter, laget for alle typer restaurering av lakkdefekter, som oksidering, overflateriper, riper fra bilvask, osv. Gir en overlegen glansfinish.

2/Gul: 3M 80349 Ekstra Fine Pluss som fjerner sporene etter Fast Cut eller andre lette riper. Ekstra Fine pluss kan også brukes som førsteprodukt der det ikke er behov for å gå veldig i dybden.

3/Blå: 3M 50383 Ultrafine SE gir en fantastisk sluttfinish uten hologrammer. Bilen blir som ny.

Ultrafine SE har følgende fordeler:

  • Fjerner lett merker og hologrammer
  • Designet for bruk med maskinpolerings
  • Ultimate høyglanset overflate
  • Rask og enkel opprydding

 

last ned SIKKERHETS datablad2